„Има такъв народ“ предизвика фурор в Лом

„Има такъв народ“ предизвика фурор в Лом

Кандидатите за народни представители от ПП „Има такъв народ“ за област Монтана се срещнаха с граждани на Лом, за да представят основните ангажименти на партията и идеите за развитие на областта в следващия парламент.

Водачът на листата и експерт по земеделие на ИТН Пламен Абровски обърна специално внимание на всички хора. Интересът към шатрата на ИТН в центъра на Лом беше огромен и предизвика фурор в сравнение с останалите партии. Местните граждани пожелаваха успех на Абровски с надеждата отново да бъде номиниран за земеделски министър, защото ще бъде гордост за цялата област Монтана.

„В следващия парламент ще направим всичко, което е по нашите сили, за да има вече редовно правителство, да постигнем съгласие с останалите политически партии, така че най-сетне да може да предприемем всички онези спешни стъпки, които не търпят отлагане. А именно – да се нормализират цените на електроенергията в България, които стават убийствени – цели бизнеси фалират, затварят. Другата изключително спешна задача е да се справим със здравната криза“, коментира Пламен Абровски.

Епидемията показа всички недъзи на българското здравеопазване. Следващият ни приоритет е образованието, което е в основата на съществуването на всеки един народ, на всяка една нация. Без образование не може да има нито икономика, нито бизнес, нито здравеопазване, нито каквото и да било. То дава старта на нашите деца в живота и е много важно този старт да бъде солиден и да им дава възможност за реализация, подчерта той.

Нашата програма е единствената, която е изцяло от конкретни управленски мерки във всяка една сфера – здравеопазване, образование, селско стопанство, енергетика, култура и др. За разлика от другите партии, чиито програми са едни лозунги и красиви обещания, в нашата ние се ангажираме с конкретни мерки за конкретен срок, в който ще бъдат изпълнени, обясни Пламен Абровски.

Няма друга политическа партия, която досега да е подхождала по този начин към избирателите си по време на кампания.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.