Централната шатра на коалиция ГЕРБ-СДС предизвика голям интерес сред гражданите на Монтана

Централната шатра на коалиция ГЕРБ-СДС предизвика голям интерес сред гражданите на Монтана

Листата с номер 32 на коалиция ГЕРБ-СДС предизвика голям интерес на своите съграждани в централната част на град Монтана, където всеки ден има разположена шатра за гражданите на областния център.

Ирена Димова, която е нейният водач и останалите кандидати за народни представители Георги Георгиев, Калин Хайтов и Александър Ангелов, демонстрираха на симулатор за машинно гласуване, как може хората да упражнят правото си на вот на 14 ноември.

Димова заяви, че хората сами идват и искат да им се обясни, как да гласуват с машина. Задават въпроси свързани с това, какво е предназначението на тези 228 машини, които са складирани някъде. За какво точно ще се използват? Машинното гласуване достатъчно сигурно ли е без да има броене на разписките? Защо на машините на ЦИК, които са за обучаване на хората са до 21-ти номер, при положение, че коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 32 ? Тя допълни още, че кандидатите на коалицията се опитват да достигнат до всеки. Не е възможно, но листата на ГЕРБ- СДС разговаря ежедневно с хората на всички наболели теми свързани с пандемията, високата инфлация и постоянният ръст на цените на тока и стоките от първа необходимост. След всяка среща все повече е видна подкрепата и засиления интерес за открит диалог и нарастващото доверие на поредните предстоящи избори.

„Полицейщината и репресиите над нашите симпатизанти се случват за да се опитат да спрат хората да гласуват за ГЕРБ. Може би, защото са уплашени от данните на всички социологически агенции, в които прогнози ГЕРБ- СДС е първа политическа сила. Въпреки всичките репресии, подкрепата към нас е видима. Всички заедно сме по-силни! В неделя нашата обща кауза е България!, категорична е Ирена Димова.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 32 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!