НАП Монтана продава земеделски земи

НАП Монтана продава земеделски земи

2 ливади – осма категория земеделска земя, в местността „Извора“ на гр. Берковица продава на търг с тайно наддаване НАП Монтана.

Едната е с площ 2995 кв. м и с начална тръжна цена 14 645.50 лв. Площта на другата е 671 кв. м, а началната й тръжна цена е 3281.00 лв. 

Кандидат-купувачите могат да огледат имотите от 9 до 15 ноември включително. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават в същия срок в сградата на приходната администрация на пл. Жеравица.

За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначалната цена до 15 ноември включително. Новите собственици на обявените за продажба земи се очаква да станат известни на 18 ноември, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Пълният текст на обявата, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nap.bg . Там се намират също така и условията, и правилата за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.