Стотици посрещнаха Румен Радев в Монтана (СНИМКИ)

Румен Радев

Стотици граждани и гости на Монтана посрещнаха кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в градската градина в областния град. На предизборната среща присъстваха и представители на всички партии, които подкрепят кандидат-президентската двойка.

„Благодарение на вашата подкрепа, която усещахме всеки ден ние успяхме да превърнем президентската институция в истински стълб на стабилност и държавност, за да може тази институция заедно с вас да започне промените към една нова България – България на свободните хора, на достойнството и на напредъка“, се обърна Радев към присъстващите.

Той постави и висока оценка за служебното правителство през последните няколко месеца.

„Служебното правителство показа, че България може да се управлява по друг начин – не със страх, не с насилие, не с корупция, не с рекет, насаждане на страх и манипулация на хората, а честно прозрачно и отговорно. Управление, което постави в центъра на своята политика хората“.

Румен Радев и Илияна Йотова изразиха своята подкрепа, към всички, които живеят и работят в Северозапада.

„Трябва да направим така, че България да не се срамува с най-бедния регион в Европа – Северозапада, да преодолеем тази несправедливост, защото Северозапада не само географски, но и исторически винаги е бил най-близо до Европа и не заслужава този нисък стандарт, който има в момента. С вас ще направим така, че да вдигнем стандарта – просто трябва да спрем кражбите. И този процес започна“, каза още Румен Радев.

„Това е най-бедния край в България, но това е благословен край и най-голямото му богатство са хората, и в името на тези хора ние ще се борим това да се промени“, допълни Илияна Йотова.

Радев подчерта, че изборите на 14 ноември са изключително важни и че трябва да се постигне демократично мнозинство в следващия парламент с воля за промяна и реформи, с желание за справедливост и възмездие и призова за промени в съдебната система.

„Защото ако не предприемем съответните реформи в правосъдната система, всеки един оттук нататък ще има убеждението и спокойствоието, че може да се докопа до властта, че може да краде на воля, след това да напусне властта и да си харчи на спокойствие чекмеджетата, пачките, кюлчетата и чувалите „, каза още Румен Радев.

Радев подчерта, че е време е да отпушим пътя на България към една модерна и европейска държава, държава с качествено образование, здравеопазване, с европейска инфраструктура.

Както и досега, така и за в бъдеще, ние няма да ви предадем, завърши Румен Радев.

Преди да заминат за Враца Румен Радев и Илияна Йотова поговориха в жителите на Монтана и изслушаха техните проблеми.

Кандидат-президентската двойка Радев-Йотова е с номер 6 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!