НАП Монтана продава имот с производствена сграда

НАП Монтана продава имот с производствена сграда

Урегулиран поземлен имот с площ 2520 кв. м заедно с намиращата се в него производствена сграда с площ 738 кв. м в промишлената зона на гр. Берковица продава на търг с тайно наддаване НАП Монтана.

Кандидат-купувачите могат да огледат имота от 15 до 19 ноември включително. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават в същия срок в сградата на приходната администрация на пл. Жеравица.

Началната тръжна цена на имота е 34 000 лв. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначалната цена или 6800 лв. до 19 ноември включително. Новият собственик на обявения за продажба имот се очаква да стане известен на 25 ноември, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Пълният текст на обявата, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nap.bg . Там се намират също така и условията, и правилата за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.