Невяна Митева: „Опасно е за България, властта да се концентрира само в един човек“

Невяна Митева

Невяна Митева, кандидат за вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков, се срещна днес с граждани и симпатизанти от област Монтана.

„Както професор Герджиков, така и аз, вярваме в надпартийните каузи. Основната ни политика ще бъде на протегнатата ръка, отправена към вас с цел да потърсим и намерим това обединение без да обиждаме никой, без да разделяме хората, без да насаждаме и ползваме езика на омразата“, каза пред присъстващите Митева.

„За цялата криза, в която сме изпаднали в момента изцяло носи отговорност президентската институция. Цялата власт в момента е концентрирана изцяло в една личност. Виждате как се управлява здравната криза, особено в Северозапада – катастрофално, но какво да кажем и за икономическата криза, инфлацията, за проблемите в енергетиката, които рано или късно ще стигнат и до вас, чрез сметките ви за електроенергия. Бизнесът вече усети този удар и той ще се отрази на всеки един от нас“, допълни тя и даде пример със съседна Румъния, която ни е изпреварила 20 пъти в икономически растеж само за последните няколко месеца.

Митева призна, че в момента изпитва най-голям страх от заплахата за демократичната система с страната.

„Опасно е за България, властта да се концентрира в ръцете на един човек. Всички политически партии усещат този удар по един или друг начин чрез действията на сегашната президентска институция.“

„Аз вярвам във вас и именно, защото знаете какво се очаква и какво се задава, разчитам на вашата подкрепа. Избора е ясен и вярвам, че вземете правилното решение с номер 15 в подкрема на проф. Герджиков и мен – Невяна Митева“, завърши тя.

Кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков – Невяна Митова е с номер 15 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!