Младежки дом – Монтана организира конкурс за ръчно изработена коледна декорация

Младежки дом – Монтана организира конкурс за ръчно изработена коледна декорация

Младежки дом – Монтана организира конкурс за ръчно изработена коледна декорация. В него могат да се включат деца от първи до осми клас.Те ще бъдат разпределени в две възрастови групи – I-IV и V-VIII клас.

Всеки участник може да изработи коледна декорация по избор – коледна играчка, гирлянди, коледен венец, свещници и други. Материалите и техниките са по избор на авторите. Единственото ограничение е, че могат да участват с не повече от 2 броя изделия.

Готовите творения могат да бъдат донесени на място в сградата на Младежкия дом или изпратени по пощата на адрес: 3400 Монтана, бул. „Трети март”98, Общински младежки дом. Заедно с тях авторите да посочат следните данни: три имена, възраст, населено място, училище,  клас, телефон и e–mail  за контакт.

Крайният  срок за участие е до 15 декември. Жури ще оцени изделията и ще определи победителите с най-интересните и оригинални коледни идеи. Отличените ще получат и награди.  

Най-интересните, уникални и красиви творби ще бъдат включени в изложба, която ще бъде подредена във фоайето на Младежкия дом и виртуално във Фейсбук страницата на институцията.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.