Почина шест годишното момче пребито от дядо си в Монтана

д-р Красимир Каменов

Детето, пребито с метална тръба от дядо си в Монтана преди два дни почина тази сутрин в монтанската болница. То е прието с травми, несъвместими с живота. Това каза тази сутрин в ефира на „Здравей, България“ д-р Красимир Каменов, началник на отделението по хирургия в болницата в града, където 6-годишната жертва беше приета за лечение.

При жестокия побой тежко пострада и бабата, чийто живот също остава в опасност. Тя вече е контактна, но сърдечната дейност на детето се поддържа с медикаменти, а функцията на бъбреците му силно се е влошила през изминалата нощ. 

Лекуващият екип увери, че е направил всичко възможно, за да спаси и дватама пострадали, както и вероятният нападател, който опита да се самозапали. Той е 35-40% изгаряния и след лечение в монтанската болница, е транспортиран в Клиниката по изгаряния в „Пирогов“.

„Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван. За съжаление болни като него не търсят лекарска помощ“, коментира още д-р Каменов.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.

ИЗТОЧНИКНова телевизия