НАП Монтана продава 2 имота в балканско село (СНИМКА)

НАП Монтана продава 2 имота в балканско село

2 имота в с. Копиловци продава на търг с тайно наддаване НАП Монтана. Единият е с площ 1,601 дка. В него има масивна постройка на склад за зърно с площ 357 кв. м.  Другият е с площ 4,186 дка. В него има работилница и обор за добитък.

Кандидат-купувачите могат да огледат имотите от 14 до 18 февруари включително. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават в същия срок в сградата на приходната администрация на пл. Жеравица.

Началната тръжна цена на първия имот е 7125 лв., а на втория – 4875 лв. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначалната цена или 1425 лв. за първия имот и 975 лв. за втория до 18 февруари включително. Новите собственици на обявените за продажба имоти се очаква да станат известни на 23 февруари, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Пълният текст на обявата, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nra.bg . Там се намират също така и условията, и правилата за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.