Таланти от ОШИ – с челни позиции в „Път към славата“

Таланти от ОШИ – с челни позиции в „Път към славата“

Млади певци от ОШИ „Добри Христов“ с преподавател по вокал г-жа Марианна Цолова се класираха на челните позиции в Десетия Национален конкурс „Път към славата“ 2022 в столицата. Събитието се проведе в периода 11-13 март.

Най-малката от изявените възпитаници на г-жа Цолова – Емили, се представи в раздел Джаз и Evergreen и спечели бронзов медал.

Таланти от ОШИ – с челни позиции в „Път към славата“

Същото отличие талантливото момиче взе и в музикалната категория Детска песен. На Николай бе връчен диплом за златен дебют в разделите Поп и Рок песен. Роксана впечатли журито, отличавайки се в направленията Джаз и Evergreen и Мюзикъл. В тези категории й бяха присъдени бронзови медали. Към колекцията от награди даровитата изпълнителка прибави и диплом за отлично представяне в раздел Поп пеене.

Тяхната преподавателка – г-жа Цолова, също бе удостоена с диплом за висок професионализъм като вокален педагог.

Форумът се състоя в Дома на Културата „Средец“, Национално Музикално училище „Любомир Пипков“ и Руския културно-информационен център. През април участията на младите таланти от ОШИ продължават в чужбина. Те получиха покана да се изявят в Международния фестивал „Фонгет“ в курорта Анталия – Турция.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.