Джип самокатастрофира край Долни Цибър, пострадалите крият кой е шофьора

На 27.03.2022 г. около 04,50 ч. e получен сигнал за самокатастрофирал джип между селата Ковачица и село Долни Цибър. Местопроизшествието е посетено от екип на пътен контрол.

На място извън пътното платно е установен лек автомобил „Форд Рейнджър“ с английски рег. номер, с видими материални щети по купето. Извън автомобила са открити двама мъже, с видими наранявания – на 32 от с. Ковачица и село Долно Цибър. Двамата мъже не съобщили кой е управлявал автомобила.

Пострадалите незабавно са транспортирани в МБАЛ Лом за преглед, при което на единия не са открити фрактури, а охлузни рани по ръцете и е освободен за домашно лечение. Другият мъж е с хематом на лявата част и разкъсна рана на главата, разкъсана ушна мида на лявото ухо и охлузни рани по гърба. Той е настанен под наблюдение в МБАЛ Лом, без опасност за живота.

Пробата за употреба на алкохол на по-леко пострадалия е 1.89 промила, отчетени с дрегер. Вторият участник не е изпробван за употреба на алкохол поради здравословното му състояние. И на двамата мъже са направени кръвни проби.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.