НАП Монтана продава част от административна сграда

НАП Монтана продава част от административна сграда

Самостоятелен обект в двуетажна масивна търговско-административна сграда  в монтанското с. Лехчево продава на търг с тайно наддаване НАП Монтана. Той включва вторият и таванският етаж с площ 330 кв. м всеки. На втория са разположени търговска зала, административни офиси, коридор и санитарна част.  

Кандидат-купувачите могат да огледат имота до 15 април включително след предварителна заявка на посочените в съобщението за търга телефони. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават в същия срок в сградата на приходната администрация на пл. Жеравица.

Началната тръжна цена на обекта е 20 400 лв. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначалната цена или 4080 лв. до 15 април включително. Новият собственик на обявения за продажба имот се очаква да стане известен на 20 април, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Пълният текст на обявата, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nra.bg . Там се намират също така и условията, и правилата за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.