Голям концерт предстои на „врабчетата“ в Монтана

Голям концерт предстои на "врабчетата" в Монтана

С концерт-спектакъл „Пробуждане“ възпитаниците на ЦПЛР ОДК „Ние, врабчетата“ в Монтана ще зарадва зрителите в областния град. След близо две години и половина принудителна прекъсване заради ограничителните мерки, това е първият присъствен концерт за талантливите „врабчета“, който ще се състои на 20 април.

Над 350 момичета и момчета от фолклорен танцов ансамбъл „Северняци“, вокално студио „Детски смях“, клуб по модерни танци „Дъга“ и театрално студио „Автограф“ ще покажат изкуството си в залата на Драматичния театър в Монтана.

Всички участници и техните учители с нетърпение очакват да видят усмихнатите лица на публиката и да чуят нейните аплодисменти. Присъстващите ще имат възможността да чуят изпълнението на 13 годишната Магдалена Александрова, с което тя се представи в предаването „България търси талант“ и изправи на крака жури и публика.

В неделя стана ясно, че Маги е сред избраните да продължи напред в полуфиналите на шоуто, където съдбата й ще се решава от зрителския вот.

Събраните средства от концерт – спектакъла „Пробуждане“ ще бъдат в полза на ФТА „Северняци“ за обновяване на сценичните костюми. Тази година съставът ще отбележи 60 години от основаването си!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.