Поздравителен адрес от кмета на община Вършец по случай Гергьовден

Поздравителен адрес от кмета на община Вършец по случай Гергьовден

Уважаеми съграждани и гости,

Днес честваме един от най-хубавите и жизнеутвърждаващи пролетни празници – Гергьовден, с надежда за плодородна и добра година. Тази дата почитаме и като Ден на храбростта и празник на Българската армия.

От все сърце искам да поздравя всички вас и да ви пожелая здраве и берекет. На всички земеделски производители и скотовъдци – природата да е благосклонна към вас, земята да е щедра, да има много нов живот!

Уважаеми военнослужещи, Нека Свети Георги Победоносец Ви закриля и дари с небесна благодат и професионални успехи. Пазете бойните знамена неопетнени, следвайте примера на Вашите предци и съхранете честта и традициите на Българската армия за следващите поколения.

Скъпи именици, носете с гордост и чест името на Свети Георги! Бъдете живи и здрави, силни и уверени.Нека пълноценно изживеем празника и да почувстваме силата и красотата му, а Св. Георги Победоносец да ни закриля, да ни вдъхва смелост и увереност във всяко начинание и изпитание и да донесе във всеки дом здраве, вяра и благоденствие!

Честит празник!

Инж. Иван Лазаров, Кмет на Община Вършец