Почетни значки и отличия за педагози от Монтана

Почетни значки и отличия за педагози от Монтана

По повод 24 май кметът Златко Живков връчи почетни значки на община Монтана на петима педагози.
 
Почетна значка на община Монтана получиха Енеза Ангелова, председател на СБУ Монтана, доц.д-р Ваня Иванов, директор на Регионалния исторически музей, актрисата и режисьор на театралната трупа за деца Ирина Димитрова, директорът на 10-та детска градина „Детелина” Паулина Гоцова, Дияна Иванова, учител по биология в езиковата гимназия.

Началникът на РУО Монтана Трайка Трайкова връчи почетно отличие грамота „Неофит Рилски” на МОН на заслужили педагози
 
Потечно отличие „Неофит Рилски” получиха Бистра Луканова, преподавател по информатика и информационни технологии в математическата гимназия, Виолета Георгиева от Ресурсен Център за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности в Лом и директорът на ОДК „Ние, врабчетата” Монтана, Миглена Георгиева.
 
С грамоти от националния конкурс „Учител на годината” на СБУ бяха удостоени Нели Първанова, учител по английски език в математическата гимназия, Мая Иванова, от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“  в с. Лехчево, Росица Александрова и Теодора Цветанова от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“  с. Габровница, Таня Замфирова от СУ „Иван Вазов” Вършец и Светла Неделчева от СУ „Отец Паисий” с. Медковец.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.

ЧРЕЗРадио Видин