Честит празник, Вършец!

Честит празник, Вършец!

Скъпи жители на община Вършец, уважаеми гости от близо и далеч,

Днес отново празнуваме, обединили обичта си към Вършец и вярата си, че всеки ден можем да съзидаваме за неговото по-добро настояще и бъдеще.

Щастлив съм, че за порена година заедно отбелязваме Празника на курорта, минералната вода и Балкана. Щастлив съм, че благодарение на общите ни усилия, продължаваме да имаме вяра и сили да мечтаем и да сбъдваме мечтите си за развитие на общината, която така щедро е надарена с хубост и блага.

Вършец и общината заслужават добри дни и единствено от нас самите зависи това да се случва. Трудностите и тази година не ни подминаха. Природните стихии също ни напомниха за силата си. Тревогите от случващото се извън България също слагат сянка на деня ни. Не се съмнявам и за миг, обаче, че можем, както до сега, да градим, да развиваме нашия любим Вършец и селата на общината. Всеки от вас носи в сърцето си обичта към родния край и близките хора.

Ежедневно, в контактите си с вас, се убеждавам, че всеки се опитва да преживее с достойнство тежките моменти. Ето защо вярвам, че успехът е възможен. А той се състои в това да надграждаме постигнатото, де се подкрепяме в общите дела, да пазим вече направеното и да се радваме на успехите си. Защото ако винаги виждаме само лошото, само в тъмни краски, губим голяма част от богатството на живота.

За това ви пожелавам усмихнати и светли дни, обич и повече вяра. За нашата обща кауза – Вършец и селищата на общината – да бъдем добри стопани на това, което имаме. Да бъдем грижовни, обичливи и отговорни, така, както го правим в собствените си семейства.

Със огромна признателност се обръщам към всички служители на Общинска администрация – Вършец и към Общински съвет – Вършец, благодарение на които реализираме идеите си.

Честит Празник на курорта, минералната вода и Балкана! На многая лета!

Инж. Иван Лазаров,

Кмет на Община Вършец

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.