Вижте кой ще води листата на Продължаваме промяната в Монтана

Продължаваме промяната

Партия „Продължаваме промяната“ определи водачите на листите си за предстоящите извънредни парламентарни избори на 2 октомври. 

Водач на ПП за област Монтана е Инна Иванова- състезател по плуване и предприемач, а за област Враца – Деница Симеонова, инженер, мениджър и предприемач.

Инна Иванова стартира първия си бизнес още когато е на 22. Сега е собственик на дружества в областта на хранително-вкусовата промишленост, текстилната индустрия и агро бизнеса в България. Първото ѝ участие в бизнеса е като маркетинг мениджър в семейната фирма, която се занимава с търговия на селскостопански резервни части, машини, техника, торове и сондаж и промивка на кладенци за поливна селскостопанска техника. Успоредно с това през 2011 г.

Инна завършва ESERP-MBA в Барселона, а преди това ESMA – Escuels Superior de Marketing, в Барселона, и бизнес администрация в International University of Monaco. Владее 4 езика. През 2013 г. Иванова става част от управителният съвет на плувен клуб „Локомотив Русе“. Бизнесдамата има 57 републикански медала в плуването, участие в много балкански и международни турнири (9 купи и 8 медала). А през 1999 г. в Монако става световен шампион по биатъл за девойки до 16 години. Иванова участва активно в развитието на плувния спорт в България.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.