„Продължаваме промяната“ проведе среща за развитие на Северна и Северозападна България

„Продължаваме промяната“ проведе среща за развитие на Северна и Северозападна България
Снимка: "Монтана 24"

Водачът на листата на Продължаваме Промяната за 12 МИР – Монтана Инна Иванова бе домакин на регионална среща за развитие на Северна и Северозападна България. На срещата тя акцентира на няколко приоритета, които са от изключителна важност за региона – транспорт, туризъм, образование, инфраструктура и земеделие.

„Заедно с бившия областен управител Ванина Вецина успяхме да проведем разговори с инвеститор, който има намерение за концесия относно построяването на тунела „Петрохан“. В това намерение са описани и детайлите, а именно построяване на магистрален път с две ленти във всяка посока и една аварийна.“

Инна Иванова отново подчерта усилията й по време на 47-то Народно събрание да се ремонтира язовир „Огоста“. Според думите й вече има одобрена план сметка за над 12 милиона лева, в която са включени всички ремонти дейности по възстановяване на язовира.

„Надявам се в следващото Народно събрание ако имаме тази възможност да продължим да работим и да разрешим проблемите с язовир „Огоста“, каза още кандидатът за народен представител Инна Иванова.

Друг приоритет, по който ще се работи, е туризма, който трябва да се развива във Вършец и Берковица или по-конкретно ски зона Ком.

Към стратегията за развитието на Северозападна и Северна България се включиха също кандидатите за народни представители на „Продължаваме промяната“ от Видин, Враца, Ловеч и Плевен.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.