Кирил Петков е Берковица: „Изключително важно е да имаме пълно мнозинство в парламента“ (СНИМКИ)

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков заедно с водачът на листата за 12 МИР – Монтана Инна Иванова и останалите кандидати за народни представители от региона посетиха днес Берковица.

Обиколката им започна от къщата на Иван Вазов в планинското градче и продължи в центъра на Берковица, където се провежда фестивал на духовата музика. Десетки хора се снимаха и разговаряха с Петков за проблемите в България и региона. Един от тях на който акцентираха те е пътя между Монтана и София и проблемите с газа в България и Европа.

„Тези седем месеца бяха една първа стъпка, доста уроци научихме, направихме и грешки, но никъде не пречупихме принципа си и сега ако имаме 121 народни представители, мисля че доста по-ефективно ще действаме напред“, подчерта Кирил Петков.

Кирил Петков подчерта, че е изключително важно да имат пълно мнозинство в парламента, за да могат да продължат промяната.

„В сферата в борбата срещу корупцията вече започваме като първата стъпка бе „Капитан Андреево“. В социалната сфера увеличихме пенсиите на възрастните хора и направихме детските градини и яслите безплатни.“

Под звуците на духовата музика Кирил Петков и кандидатите за народни представители се хванаха на хорото заедно с жителите и гостите на Берковица.

„Продължаваме промяната“ е с номер 9 в интегралната бюлетина за предстоящите избори на 02 октомври 2022г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление