Мая Манолова: Ще настояваме да има специален фонд за Северозапада (СНИМКИ)

Мая Манолова: Ще настояваме да има специален фонд за Северозапада
Снимки: "Монтана 24"

Председателя на ПП „Изправи се България“ Мая Манолова посети днес Монтана и Берковица. Тя се срещна с жителите на двата града, където получи тяхната подкрепа. Манолова разказа, че пет дни екипът й е бил в засегнатите села от наводненията в Карловско.

„Разрухата е голяма. По-голямо бедствие от природното бедствие е безотговорното  и безхаберното управление. Продължавам да твърдя се надявам, че проверката ще го покаже, че една от причините за стихията в Карловско е безразборната сеч на горите. Опазването на природата е една от каузите ни и мораториум на сечта на горите. Ние продължаваме да твърдим, че Северозапада има огромен потенциал и ресурси, които, трябва да бъдат използвани. Изграждането на инфраструктурата, което е най-важно за хората тук ще доведе до по-добро икономическо развитие и по-добри инвестиции.“

Лидерът на ПП „Изправи се България“ допълни още, че в програмата на партията е отделено специално място за Северозапада и идеята им е да има специален фонд за този район.

„Ние настояваме да има специален фонд за Северозапада с годишен фонд от 500 милиона лева, които да отиват в малките населени места в региона за различни проекти, които са важни за хората и за които никога не стига ред и не остават пари. На ход е кампанията ни „Не плащай“. Тя е предупреждение към властта, че хората не могат да плащат високите сметки. Област Монтана бе първата с повишена цена на водата. Ние смятаме, че общинските ВиК, каквото е това в Берковица, е правилният модел.“, допълни Манолова.

Манолова представи и листата за 12 МИР Монтана. Водач е юристът Мария Каменова:

„Ние имаме пет основни приоритета, за които заедно ще се борим. Но искам да кажа на жителите на цяла северозападна България, че ние ще ги прекараме през призмата на северозапада. Тук има проблеми, които стоят от много години и никой не ги решава. Колкото и депутати да отиват в Народното събрание сякаш ни забравят. Затова стоим тук пред вас, за да се борим. Гласувайте с номер 17 на предстоящите избори, защото това е умният ход, полезният избор- заедно срещу системата“, заяви Мария Каменова – водач на листата на ПП „Изправи се България“ за 12 МИР- Монтана.

Водач на листата е Мария Каменова. Втори е Теменужка Цветкова. На трето място е д-р Василка Петкова. На четвърто място е инж. Красимир Костов. Пети е д-р Салех Ал Салех. Представител от „Системата ни убива“ е Ева Мария Стоянова. Седми в листата е Кремена Йорданова. Осми е Венелина Ненчова. Десети е Димитър Димитров.

ПП „Изправи се България“ е с номер 17 на предстоящите парламентарни избори на 2 октомври!

Купуването и продаването на гласове е престъпление