Препълнена зала посрещна кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в Георги Дамяново

Препълнена зала посрещна кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в Георги Дамяново

Кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ- СДС Ирена Димова, Владимир Минчев, Деян Еленков, д-р Христо Кастрев, Георги Георгиев и Калин Хайтов се срещнаха с жителите от община Георги Дамяново. Водачът на листата Ирена Димова сподели с тях:

“Вие от Георги Дамяново много ясно и категорично изразихте твърдата си подкрепа към листата на ГЕРБ-СДС и в трите парламентарни вота в последната година и половина. Искрено искам да изразя благодарноста си към всички вас за подкрепата и доверието, което имате към нас. Уверявам Ви, че винаги ще се стремим да защитим това доверието, което ни гласувате. Ще засегна темата за горивата, защото високата им цена е непосилна за обикновенните хора, а никой от четворната коалиция, която управляваше страната ни, не може да каже, къде отива 1 лв. надценка от всеки литър.”, допълни Димова.

“Хората не разбират безумната война, която водеше държавата с местната власт, която направи невъзможна реализацията на важни проекти, които носят развитие и са в интерес на населените места. Управляващите се правеха, че не чуват апела на кметовете за осигуряване на финансиране, което многократно съм защитавала в пленарна зала. Поздравявам Нина Петкова за активната работа и за усилията й, въпреки пълната липса на подкрепа от изпълнителната власт в последната година и половина. Знам и вярвам, че след изборите на 2 октомври всичко това ще се промени, че не само Георги Дамяново, а цяла Северозападна България отново ще стане приоритет, защото регионът ни го заслужава. Благодаря Ви за топлото посрещане, приятели!”, категорична бе Ирена Димова.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 24 в интегралната бюлетина за предстоящите избори на 02 октомври 2022г.

Купуването и продаването на гласове е престъплене!