Кандидат-депутатите на ГЕРБ- СДС уважиха празника на Лом

Кандидат-депутатите на ГЕРБ- СДС уважиха празника на Лом

Денят на Лом се отбелязва ежегодно на 17-ти септември, църковния празник „Св. мъченици София и трите й дъщери Вяра, Надежда и Любов”.

Листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ- СДС Ирена Динова, Михаил Пасланджийски, д-р Владимир Велков и Калин Хайтов се включи в празничната програма на град Лом.

“Лом е място, което посещавам с емоция и вълнение. Той е съчетание от история, дух и съвременно развитие. За мен беше удоволствие, заедно с колегите от листата на ГЕРБ-СДС, да присъстваме на тържествата по случай празника на града, както и на сесията на Общински съвет по този повод. Всеки път, когато сме тук срещаме приятели и съмишленици, с които се радвам, че поговорихме. Винаги съм била съпричастна и съм подкрепяла усилията на кмета д-р Георги Гаврилов, на общинските съветници и на кметовете на кметства, защото те всеки ден доказват, че работят за едно по-добро бъдеще на община Лом и на хората, които живеят в града. Честит празник, приятели! Нека градът ви го чакат светли дни, а на всички Вас желая здраве и благополучие!”, заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 12 МИР Монтана Ирена Димова.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 24 в интегралната бюлетина за предстоящите избори на 02 октомври 2022г.

Купуването и продаването на гласове е престъплене!