Ирена Димова пред жителите на Крапчене: Ще направим всичко възможно да извадим България от кризата

Ирена Димова пред жителите на Крапчене: Ще направим всичко възможно да извадим България от кризата

Отборът на коалиция ГЕРБ- СДС за област Монтана Ирена Димова, Владимир Минчев, д-р Христо Кастрев, д-р Владимир Велков и Калин Хайтов се срещнаха с жителите на село Крапчене.

Ирена Димова, която е водач на листата за област Монтана сподели: “Всички помним обещанията на Корнелия Нинова, че ще осигури евтини дърва за огрев на хората преди предстоящата зима. Суровата действителност, която видяхме и тази вечер при срещата ни с жителите на с. Крапчене е, че не просто няма на ниска цена, а почти е невъзможно да се намерят такива на каквато и да е. В подобни населени места най-добре се виждат последствията от безотговорното управление на страната в последната година и половина. Несигурността и притеснението за утрешния ден, непосилните сметки, растящите цени и рекордната инфлация са темите, които вълнуват обикновения човек. Заедно с колегите от листата на ГЕРБ-СДС, с председателят на ОС – Монтана Иво Иванов и с общинския съветник Станимир Стоев се срещнахме с тях и обсъдихме проблемите им, както и всичко това, което се случи с държавата ни”, допълни Димова.

„Посетихме също така и църквата, която е в процес на изграждане, и е част от усилията на кмета на Монтана Златко Живков, всяко село в общината да има такава. Жителите на Крапчене ни пожелаха успех, а ние им обещахме, че ще направим всичко възможно да извадим България от кризата и да поправим това, което политическите ни опоненти разрушиха. С общи усилия вярвам, че ще се справим!”, категорична бе Ирена Димова.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 24 в интегралната бюлетина за предстоящите избори на 02 октомври 2022г.

Купуването и продаването на гласове е престъплене!