Кандидатите за народни представители на ПП „Български възход“ са само местни хора (СНИМКИ)

Кандидатите за народни представители на ПП

Дни преди предсрочните парламентарни избори у нас на специално посещение в Монтана пристигна Георги Самандов, който е зам.-председател на Изпълнителния съвет на ПП „Български възход“ и бивш зам.-министър на енергетиката. Той се срещна с жителите на Лом и Монтана, където разговаря с хората и на които представи водачът на листата в региона инж. Филип Борисов и останалите кандидати за народни представители за областта.

„Инж. Филип Борисов е доказал през годините, че е изключителен професионалист, а също така и уважаван човек сред местното население. Това са критериите, на които ние от партия „Български възход“ държим, а именно да е задължително местен човек, с добро име в обществото и доказан професионалист. А това за област Монтана е нашият водач на листата – инж. Филип Борисов“, каза Георги Самандов.

Самандов допълни още, че в управлението залагат на три приоритета. Според него, в северозапада може да има стабилна икономика, инвестиции и младите хора да се реализират в региона.

„Идеите ни са основани в три стълба – защита на демографията, тоест развитие на българския човешки фактор, образование и икономика. Това са три различни сфери, но са взаимно свързани. За да имаме работеща икономика, трябва да имаме образовани хора, които да работят в нея“, каза Самандов в Монтана.

Водачът на листата на ПП „Български възход“ в Монтана инж. Филип Борисов е общински съветник в Георги Дамяново. Работи като старши експерт в ДФ „Земеделие”- Монтана. Има 20 години стаж в системата на Министерството на отбраната и МВР. Завършил е висшето военно училище във Велико Търново.

„Аз искам да призова всички наши съграждани на 2 октомври да отидат до урните и да гласуват. Това е най-важното в момента, за да можем след това да се борим срещу корпоративния, административния и негативния вот. И тези, които ни припознават да гласуват с бюлетина номер 15“, каза инж. Филип Борисов – кандидат за народен представител и водач на листата в област Монтана на партия „Български възход“.

ПП „Български възход“ е с номер 15 на предстоящите парламентарни избори на 2 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!