Обявиха конкурс на най-красива коледна украса в Монтана

Обявиха конкурс на най-красива коледна украса в Монтана

Община Монтана обявява конкурс за най-красива коледна украса в два раздела – за обществена и бизнес сграда.

НАГРАДИ:

I място – 1000 лева

II място – 600 лева

III място – 300 лева

Коледната украса може да бъде разположена върху външната фасада или на входа, както и да бъде обособен кът в двора й.

От 2 до 15 декември 2022 г. желаещите да участват трябва да изпратят на имейл koleda.montana2022@abv.bg 3 качествени дигитални снимки на своята коледна украса във формат jpg или jpeg с наименование на файла, изписано на латиница име на сградата. Снимката трябва да е придружена с текст в имейла, който да съдържа следната информация: име и адрес на институцията, чиято коледна украса е заснета, име, презиме и фамилия на изпратилия снимката, телефон за контакт. Една сграда може да има само една кандидатура! Кандидатури, неотговарящи на горепосочените условия, нямат да бъдат разглеждани!

Дигиталните снимки ще бъдат събрани от организаторите в специални албуми и публикувани на Facebook страницата „Коледа в Монтана“.

От 15 до 21 декември всички граждани може да дадат своя лайк за най-впечатляващата екстериорна украса. Наградите ще бъдат присъдени на снимките, събрали най-много лайкове.

Наградите ще бъдат връчени на 23 декември в 17:30 ч. на концерта „Коледно настроение“ на откритата сцена на площад „Жеравица“.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.