Жена пострада тежко, след като я блъсна автомобил

линейка

59-годишна пешеходка от гр. Берковица е получила средна телесна повреда, след като е била блъсната от лек автомобил в района на града под КомНяма опасност за живота на пострадала.

На 16.12.2022 г. в 19,40 ч. на общински път mon-1026, на 50 метра от табелата за гр. Берковица, 58-годишна шофьорка от гр. Берковица при управление на лек автомобил „Шевролет Авео“ не съобразява скоростта с атмосферните условия -гъста мъгла, при което не успява да спре и блъска движещата се в дясно на пътното платно пешеходка, на 59 г. от същия град.

Жената водач не уведомява органите на МВР за настъпилото ПТП и не остава на местопроизшествието, а продължава движението си и се прибира на домашния си адрес в гр. Берковица, където е установена около 21,00 ч. същата вечер. Тя е доведена в РУ Берковица, където й е извършена проба за употреба на алкохол, показала отрицателен резултат.

Пострадалата жена пешеходка е прегледана от екип на ЦСМП. Установено е, че при ПТП-то е получила средна телесна повреда, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.