ГЕРБ-СДС регистрираха листата си в Монтана

ГЕРБ-СДС регистрираха листата си в Монтана

Ирена Димова отново е водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Монтана. Днес тя, заедно с останалите кандидати за народни представителите от коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори в 12 МИР Монтана, регистрира листата в РИК. Заради промяната в мандатите, които ще бъдат излъчени от нашата област в 49-то Народно събрание, листата се състои от 8 души.

„Листата на ГЕРБ-СДС тръгва за победа, за победа на изборите, за стабилизиране на България, за развитието на област Монтана. Листата е изградена от професионалисти, всеки доказан в своята област. Познавам всеки един от тях много добре, те са хора от Монтана. Съгражданите ни също ги познават много добре и не веднъж сме гласували своето доверие на тях. С екип от професионалисти имаме шанс и за два мандата“, каза Ирена Димова.

Тя представи всички в листата. Втори е д-р Илко Семерджиев- учредител на БЛС през 1989 г. и три мандата член на УС, два от които е зам.-председател. През 1990 – 1992 г. е директор на столична поликлиника и столична болница, през 1999 г. създава НЗОК и e неин първи директор. Към момента е председател на Международния институт по здравеопазване и здравно осигуряване. 

„За мен е чест да бъда в Монтана. Аз не идвам на празна поляна в Монтана. Тук е направено много. Във времето и аз съм правил по нещо, като например Районната здравно-осигурителна каса е мое дело, спешната помощ и цялата система за общо-медицинска практика. Мисля, че и този път ще мога да помогна по един по-добър начин“, каза д-р Илко Семерджиев.

Трети е Тони Рангелов- от град Лом ръководител офис на транспорта на фирма занимаваща се с експедиция и воден транспорт. 

Четвърти в листата е Стоян Ангелов- лесовъд. Той е заместник- председател на Ловно-рибарското дружество „Сокол“ – град Берковица. Дългогодишен организатор на турнир “Златна Рибка” и “ Стара Пушка” за Берковица.

Пети в листата на ГЕРБ-СДС е д-р Христо Кастрев. Завършил висше медицинско образование в Медицински университет град София. Работи като общопрактикуващ лекар с голяма практика и в отделение по образна диагностика към МБАЛ- „Д-р Стамен Илиев“ в град Монтана. Дългогодишен общински съветник и по настоящем е зам.-председател на ОС- Монтана.

Шести е Росен Белчев- икономист по образование. Бивш общински съветник от ГЕРБ в ОБС- Монтана и бивш областен управител на Монтана. 

Седми в листата е д-р Людмил Джурджов. Той е общопрактикуващ лекар в Монтана и общински съветник от квотата на ГЕРБ. 

Осми е Кристиян Божидаров- член на Младежката организация на местната структура на ГЕРБ студент по фармация в Медицински университет София.

„Като водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Монтана отправям призив към останалите партии и коалиции за една позитивна и открита кампания, защото нашата ще бъде такава. Ще представяме единствено политики, които ще са насочени към хората. Ние никога не сме използвали черен PR, затова вярвам, че и нашите опоненти ще водят достойна и толерантна кампания.” сподели Ирена Динова- водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Монтана.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.