Ванина Вецина е водач на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ в Монтана

Ванина Вецина е водач на листата на коалиция

Бившият областен управител на Монтана инж. Ванина Вецина е водач на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за 12 МИР Монтана. Днес в РИК – Монтана тя заедно с представители на коалицията регистрираха листата си с кандидатите за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април.

Листата се състои от 8 кандидати, представители от различните общини на областта.

1. Инж. Ванина Вецина – 48-годишна, геодезист, родена в Берковица, има собствен бизнес, бивш областен управител на област Монтана, майка на три деца. Представител на „Продължаваме промяната“

2. Недялко Томов –32-годишен, икономист, роден във Вършец, общински съветник от дясна коалиция във Вършец. Работи като ръководител в българска софтуерна компания. Неженен. Представител на „Продължаваме промяната“.

3. Теодор Антонов –43-годишен, икономист, председател на общински съвет – Медковец, семеен с две деца. Представител на „Зелено движение“.

4. Петьо Петков – 48-годишен,  финансист, роден в Берковица, работи в софтуерна компания в София, семеен с две деца. Представител на „Продължаваме промяната“.

5. Димитър Димитров – 60-годишен, от Монтана, фармацевт, живее и работи в София. Семеен с едно дете. Бил е член на комисията по прозрачност към министерство на здравеопазването от 2009 до 2015 година, както и на комисията по позитивния лекарствен списък към МС през 2008 и 2009 година. Представител на „Продължаваме промяната“.

6. Владимир Петров – 28-годишен, роден е и живее в село Бързия, завършил е икономика на отбраната и сигурността в УНСС, съсобственик на фирма за дигитален маркетинг. Несемеен. Представител на „Продължаваме промяната“.

7. Михаил Иванов – 42-годишен от Лом. Финансист. Работи в България и Кипър, живее в Лом, несемеен.

8. Мирела Андреева- 28 – годишна, юрист, в момента учи криминалистика, родена във Видин, живее в София. Представител на „Да, България“.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.