БСП в Монтана тръгва на избори с млад и амбициозен водач

БСП в Монтана тръгва на избори с млад и амбициозен водач

Стоян Мирчев е водач на листата на „БСП за България“ за 12 МИР – Монтана за предсрочните парламентарни избори на 2 април. Всички, от осемте кандидата в листата за народни представители, са участвали като кандидати и в други листи на партията в предишни избори, а някои от тях са били и народни представители.

„Листата ни е изпълнена с достойни хора, със съответните качества в сферите, в които се занимават и мисля, че за пореден път БСП показва, че в нашите редици има достатъчно можещи, достойни и разбиращи хора, които знаят как да се борят в България да започнат нещата да се подобряват.“, каза при представянето си Стоян Мирчев.

Стоян Мирчев е роден на 24.09.1982 г. в град София. Завършил е УНСС – икономика. Работил е в частния сектор. Народен представител в 43, 44, 45 и 46 НС на РепубликаБългария. Бил е началник на кабинета на министър Гьоков в коалиционното правителство с участието на БСП.

„В кампанията ние ще защитаваме тези политики, които успяхме да прокараме до момента и разбира се това, с което искаме да надградим в следващото Народно събрание. Ще обиколя абсолютно целия регион. Аз съм от хората, които обичат да изхабявам по няколко чифта обувки в една кампания и това ще ми даде и пряк поглед за проблемите на хората тук.“, допълни Мирчев.

Камелия Трифонова, която е областен председател на БСП- Монтана представи и осталите кандидати за Народни представители.

2. Атанас Маджарски е добре познат вече. Той е Председател е на ОбС на БСП – Вършец, общински съветник в Общински съвет – град Вършец, член е на НС на БСП. Атанас е роден на 24.06.1963 г. в град Вършец.

3. Огняна Найденова е от град Лом. Завършила е специалност „Английска филология“ в Шуменския университет– степен магистър. В момента е старши учител в Професионална Гимназия „Найден Геров“ град Лом.

4. Илиян Тимчев е със сериозен опит в парламентаризма. Той беше народен представител от коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в 42 – ро и 44 – то Народно събрание. Роден е на 21.12.1966 г. в град Берковица. В момента работи като лекар.

5. Веселин Петров е представителя на юридическата гилдия. Той е роден на 16.12.1967 г. в град Монтана. Завършил е специалност „Право“ в УНСС – степен магистър. Адвокат е от адвокатска колегия Монтана и е избран за Член на ОблС на БЧК – Монтана.

6. Тотка Рибагина е представителя на Вълчедръмската партийна организация в листата. Тя е старши начален учител в ОУ „Васил Левски“ в град Вълчедръм.

7. Руси Статков е роден на 24.05.1956 г. в Монтана. Дългогодишен член е на БСП, народен представител няколко поредни мандата. В момента е член на Надзорния съвет на „Агенция за публичните предприятия и контрол“.

8. Денис Каменов е роден на 08.09.1998 г. в град Монтана. Той е представителят на младежката общност. Завършил е семестриално специалност „Педагогика“ в НСА „Васил Левски“ степен бакалавър и му предстои дипломиране. Работи в частна фирма.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.