„Победа с ГЕРБ“: Над 600 симпатизанти и членове на ГЕРБ посрещнаха Бойко Борисов в Монтана (ВИДЕО)

Над 600 симпатизанти и членове на ГЕРБ посрещнаха Бойко Борисов в Монтана. Той дойде в града заедно с лидера на СДС Румен Христов. В своето изказване председателят на ГЕРБ за пореден път потвърди ангажимента си, че ако след 2 април e в управлението, регионът ще получи пълната подкрепа на държавата, както за проекти на общините, така и относно реализацията на важните стратегически инфраструктурни обекти, които биха дали съвсем различен хоризонт за развитие и икономически растеж.

„Сваляш данъци и вдигаш пенсии – това е все едно да гасиш пожар с бензин. И то, за да спечелиш изборите. Но тях няма да ги питат, защото никога няма да носят отговорност. А моите думи ще ги запишат и ще ме питат какво съм обещавал. Ще трябват консервативни мерки, а ПП-тата не могат да го говорят това. Те обещават по 3 моста на година, а техният Еконт свърши, каквото трябва да свърши, и си драсна. Няма го никъде. Трябва единство на нацията, а в момента се мразим. Дори по време на най-кървавите събития между СДС и БСП, пак имаше някакъв диалог. Виновен за това е президентът Радев. Сега ни трябва единство! Говорят за местните избори – ами те ще объркат и общините. Тях обаче не ги интересува, те дори не знаят, че бюджетите на общините са обвързани с държавния бюджет!, каза Бойко Борисов.

В препълнената зала бяха представени и кандидатите за народни представители за област Монтана. Водач на листата е Ирена Димова.

„Гордея се, че съм водач на листата за област Монтана, че съм начело на екип от доказани експерти, на които трябва да се доверим. Преди 2 г. едни хора, обединени под вдигнат юмрук, тръгнаха да променят държавата ни. И успяха – замениха стабилността с рекордна инфлация и авантюристични бюджети. Активното строителство – със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята некадърност“, заяви Ирена Димова – водач на листата в Монтана.

За да подкрепят партията си, в Монтана дойдоха хора и от Видин, и Враца. Във Видин водач е Росица Кирова, а във Враца – Красен Кръстев, които също присъстваха. На срещата дойде и кметът на община Монтана Златко Живков, както и кметове на общини от област Монтана.

„Едно е да искаш, друго да можеш, а трето да го направиш. Додея ми кой ли не да се упражнява върху гърба ми и все някой друг да му е виновен“, емоционален бе кметът на Монтана Златко Живков. И Изрази надежда Северозападът и точно тази зала да изпратят солидарна група депутати в 49-ото НС. Според него хората трябва да изберат по-добрата коалиция на вота, на база на показаното от ГЕРБ-СДС. Крайно време е да спрем шарлатаните и тези, които не знаят и не могат да бъдат отпред, заяви Живков.

„За да има успех, пътища и магистрали, за да има стабилност в държавата, правилно управление на финансите, за да има път между Видин и Ботевград, Монтана и Враца, тунел под Петрохан трябва да има с кого да говориш за това, кой да разбере този проблем, да има хора с експертиза и знание как това да се случи“, заяви Росица Кирова и посочи, че отговорът е в ГЕРБ. Тя се оплака от компроматната война срещу ГЕРБ и свършеното от управлението на ГЕРБ.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината.

‘На 2 април вярвам и съм убедена, че заедно ще дадем силен тласък на България, с който тя да се върне към стабилността и прогреса. Нямам илюзии, че ще ни е лесно да поправим щетите от управлението на хора, които съсипаха всичко, до което се докоснаха, но знам, че ще го постигнем. И нека Бог да ни помага!” категорична бе Ирена Димова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!