Организират „ПГПЧЕ Got Talent“ с благотворителна цел

Организират „ПГПЧЕ Got Talent“ с благотворителна цел

На 20 март от 18:30 ч. отборът по речи и дебати на ПГПЧЕ „Петър Богдан” заедно с музикалната група „Sweet Poison” и танцова формация Dance Machine Crew организират благотворителен концерт „ПГПЧЕ Got Talent”. Той ще се проведе в зала „Европа’’ в сградата на гимназията. Билети с цена от 5 лв. ще се продават на входа в деня на събитието.

Всички събрани средства ще бъдат дарени на фондация „Нашите недоносени деца” и центъра за детско развитие „Малки чудеса”.

По време на събитието публиката ще се наслади както на музика и танци, така и на представления на участниците от клуба по речи и дебати. С кратките си сценки те се състезават в организираните от фондация „БЕСТ” регионални и национални турнири.

”Целта на събитието е да се помогне на малките големи герои, докато в същото време се предостави възможност на младите и талантливи хора в Монтана да изразят себе си на сцената и да вдъхновят публиката.” – споделя единадесетокласничката Рени Петрова – тазгодишен лидер на отбора по речи и дебати. Тя е инициатор на събититето заедно със своята съотборничка Зорница Димитрова.

Освен закупувайки си билет за шоуто „ПГПЧЕ Got Talent”, всеки присъстващ ще има възможност да подкрепи благотворителната кауза като остави парична сума в дарителска кутия, поставена пред входа на залата, или като изпрати DMS BEBE на номер 17 777.

Изабел Спасова
Клуб „Медии“

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.