Стоян Мирчев: Време е да се погрижим за хората в малките общини

Стоян Мирчев: Време е да се погрижим за хората в малките общини

През целия вчерашен ден водачът на листата на „ БСП за България ” в Монтана  Стоян Мирчев, заедно с председателя на Областния съвет на БСП  Камелия Трифонова  се срещнаха и разговаряха с десетки хора от общините Якимово, Медковец и Брусарци. Много проблеми бяха обсъдени, много житейски истини бяха чути.

Хората с тревога поставят въпросите за обезлюдяването на техните населени места, за ниските доходи и пенсии, за ширещата се корупция и висока инфлация, за честите нападения и обири на стари хора в домовете им. Всички оценяват като положителни действията на БСП в областта социалната политика, докато беше в управлението. Хората са доволни от повишението на пенсиите, от увеличението  както на минималната, така и на социалната пенсия.

Стоян Мирчев, който е водач на листата на „БСП за България“ за 12 МИР – Монтана ги запозна с някои от най-важните ангажименти от предизборната платформа на БСП.

С цел овладяване на инфлацията БСП счита, че е необходимо да се замразят цените на газ, вода и парно, и да се въведе таван на цените на основните хранителни стоки.

С цел гарантиране на достойни старини на хората БСП може да осигури преизчисляване на пенсиите към 2021г. , да увеличи вдовишките добавки на 30% и да подсигури безплатни лекарства на хората над 75 годишна възраст.

Хората изразиха надежда, че БСП ще продължи да отстоява в парламента интересите на обикновените хора и ще настоява за законодателни мерки и за ускоряване развитието на Северозапада.

ДА! МОЖЕМ!

БСП за БЪЛГАРИЯ е с  № 1  в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпение!