Стоян Мирчев: БСП е партията на ясните и конкретните решения

Стоян Мирчев: БСП е партията на ясните и конкретните решения

Ние ще победим, защото сме на правилната страна, на страната на българските граждани, на страната на истината. Това заяви в Монтана пред избиратели от областта водачът на листата на коалицията „БСП за България“ Стоян Мирчев, номер 1 в интегралната бюлетина. Той, кандидатите за народни представители и лидерът на БСП Корнелия Нинова, които също присъстваха на срещата и бяха посрещнати от препълнената зала с много цветя и пожелания за победа.

Кандидатите за депутати, които са доказани професионалисти, представи председателят на Областния съвет на БСП Камелия Трифонова. БСП доказа, че може да защитава интересите на хората и в опозиция, и в управление, подчерта тя. В листата са Стоян Мирчев, Атанас Маджарски, Огняна Найденова, д-р Илиян Тимчев, Веселин Петров, Тотка Рибагина, Руси Статков и Денис Каменов.

Тези избори не са като предишните четири за последните две години, защото днес над страната ни са надвиснали черни облаци, идващи от сблъсъка на два братски народа. Западът не потърси решения за разрешаването на конфликта, а налива масло в огъня, обърна се към препълнената зала Мирчев. Той не спести критиките си към две от партиите, които се борят за вота на
гражданите и не искат да има мир там – ГЕРБ и Продължаваме промяната, а това има отражение върху България.

„БСП е единствената партия, която се бори за мир, единствената, която се опитва да запази паметта на нашия народ – на дедите и бащите ни, на децата и внуците ни. БСП каза „Не“ на дежндър идеологията, защото така се обърква съзнанието на децата ни и те може да се превърнат в биомаса, която да се контролира отвън. Ние спряхме Истанбулската конвенция. БСП е партията на ясните и конкретните решения и в центъра на политиката й е бил винаги българският гражданин“, каза водачът на листата.

Мирчев очерта и картината в Северозапада. Един от начините да се превземе територия е обезлюдяването й – няма поминък за хората, здравеопазване, образование. И пак само БСП се грижи за райони като този. Партията е единствената с план за възстановяване на Северозапада, която намери сили да каже, че болниците не бива да са търговски дружества и трябва да има
безплатно лечение за всеки българин., качествено образование за децата, а не като сегашното – изваждането на История славянобългарска от учебната програма, а периодът на турското робство да е описан в пет изречения за гимназиалния курс.

Защо язовир „Огоста“ трябва да бъде даден на неясен инвеститор за девет работни места, вместо да се възстанови и да бъде
използван по предназначени, да се възстанови „Напоителни системи“ и да се заеме с напояването, заяви Мирчев.

„Намерихме сили да се преборим за изконни наши предложения, за които водим битки повече от десет години. Поставихме началото на нормализиране пенсиите, данъчни облекчения за родителите, подкрепа за младите семейства. Повишаване на доходите и на покупателната способност, защитаване на националните ни интереси са част от приоритетите на БСП. Не
успяхме да направим всичко, но след 2 април ще имаме възможност с вашата и подкрепата на българските граждани да направим нужните крачки. Ние ще победим, защото сме на правилната страна – на страната на истината и на българските граждани“, категоричен бе Стоян Мирчев и призова хората да гласуват с номер 1 в интегралната бюлетина.

Между ГЕРБ и ПП няма разлика и те не са алтернатива един на друг, защото заедно гласуваха нова ескадрила F-16, изпращане на оръжия за Украйна, подкрепа за джендър идеологията, за събарянето на паметниците и унищожаване паметта на България, бюджет под 3 процента дефицит, който означава свиване на социалните доходи, подчерта в обръщението си към гражданите лидерът на партията Корнелия Нинова.

„Алтернативата на всичко това е БСП – ние сме за мир, против джендър идеологията, за социална политика, за засилена роля на държавата, за запазване на паметниците и паметта на България. БСП няма да подкрепи вдигането на данъци и понижаване на доходите. Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината и ще получите грижа за всеки от вас”, обобщи Корнелия Нинова.

БСП за БЪЛГАРИЯ е с  № 1  в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпение!