Ицо Хазарта в Монтана: Най-големият успех на „лошите“ е да не се гласува

Ицо Хазарта в Монтана

Христо Петров, известен като Ицо Хазарта и кандидат за народен представител от коалиция Продължаваме промяната – Демократична България, пристигна днес Монтана. На открита шатра в Градската градина, Ицо Хазарта заедно с водача на листата в Монтана Ванина Вецина и останалите кандидати за народни представители се срещнаха и разговаряха с жителите на града за проблемите и им дадоха своите предложенията за тяхното разрешаване.

„Хората като не гласуват, това е най-големият успех на „лошите“, който са постигнали, защото те вече не могат да убедят хората, че са свестни, защото сме ги виждали доста години. Това, което успяват да внушават на хората е, че всички са еднакви. Ние обикаляме между хората да ни видят и да покажем, че малко трудно можем да се сравним в другите и сме си нормални хора. Имаме си и недостатъците, имаме и нещата, които искаме да оправим“, каза Христо Петров.

Водачът на листата на коалиция Продължаваме промяната – Демократична България за 12 МИР Монтана Ванина Вецина допълни, че обиколките им в областта продължават и не спират да разговарят с жителите на региона за техните проблеми и идеите им за развитие.

„Радвам се, че Христо Петров – Ицо Хазарта дойде и ни подкрепи, защото той е човек с каузи, които със сигурност подкрепяме. Тук сме и за да говорим с хората, да ни кажат, какви проблеми имат, да ни заръчат и на 2 април, когато победим и вярвам ще направим правителство, да можем да изпълним заръките“, каза Ванина Вецина.

Ицо Хазарта ще посети днес и дом за хора без семейства над 18 години, както и ще разговаря с хора, които са се посветили на добри каузи.

Коалиция Продължаваме промяната – Демократична България е с номер 12 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.