Коалиция ГЕРБ- СДС представи кандидатите за народни представители в град Лом

Коалиция ГЕРБ- СДС представи кандидатите за народни представители в град Лом

Коалиция ГЕРБ- СДС представи кандидатите за народни представители в град Лом. Водачът на листата Ирена Димова и останките кандидати д-р Илко Семерджиев, Тони Рангелов, д-р Христо Кастрев, Росен Белчев, д-р Людмил Джурджов и Кристиян Иванов се срещнаха с жителите на Лом.

“Над 222 приятели и съмишленици ни посрещнаха в Лом. Топло, сърдечно и позитивно, както всеки друг път. Свикнала съм с тях да обсъждаме какво трябва да реализираме в града , да дискутираме кои са приоритетите, които заедно да отстояваме, да мислим как да решаваме проблемите, които ги вълнуват. Така разбирам смислената политика. Този път нямаше как да не засегнем и темата, докъде стигна България в последните две години, а за съжаление реалността не е оптимистична и всички си даваме сметка за това. Представих пред тях листата на ГЕРБ-СДС, която се надявам отново да заслужи доверието и подкрепата им. Радвам се, че усетих положителното им отношение към нас, а аз ги уверих, че ще продължим да защитаваме интересите им, пък нека политическите ни опоненти ни обвиняват за това. Победа за ГЕРБ-СДС в нашата област означава, че гласът на нейните жители ще се чува силно в българския парламент, така както е било и досега. До нови срещи, приятели! Благодаря Ви, че отново бяхме заедно!” заяви Ирена Димова.

“Лом е моят роден град, тук живея и работя вече толкова години сред приятели и добри хора. Моята кауза е Лом и красивата река Дунав, чийто потенциал за икономическо и социално развитие ние не използваме, а има Дунавска стратегия, за която управляващите през последните две години нехаят. Друг важен приоритет са пътищата, всички виждаме в какво ужасно състояние са. Виждам много отчаяни хора, които вече не вярват на нищо и на никого. С колегите от листата на ГЕРБ-СДС не говорим празни приказки, не обещаваме чудеса за всички, а сме обърнати с лице към проблемите и последователно търсим решенията им. Вярвам в победата ни на 2 април, с №2 и преференция 103 в бюлетината. Повече от всякога България се нуждае от стабилно управление с ясни приоритети, с отговорни решения и ще вървим отново напред!“ – каза ломският представител в листата Тони Рангелов.

“На 2 април ние не само трябва отново да сме първа политическа сила, но и трябва да се върнем там, където ни е мястото – в управлението на нашата държава. Защото държава през последните две години просто няма. Хората са отчаяни. Няма бюджет. Бизнесът изнемогва. Няма и кой да ремонтира пътищата, вижте зейналите като кратери дупки по републиканските пътища „Пристанищна“ и надлеза, „Ковачишка“ и „Белоградчишко шосе“… Нашите опоненти от четворната коалиция, начело с “Продължаваме промяната“, обещаваха какви ли не чудеса, но просто се провалиха. Всички вие го усещате по джоба си. И как ние кметовете, които най-добре познаваме проблемите на хората и се опитваме да ги решаваме, трябва да го правим в условията на висока инфлация, на липсата на бюджет, на липсата на каквато и да е финансова подкрепа от страна на държавата, която, както казах, просто няма през последните две години. Мога да дам много примери за тоталната абдикация на изпълнителната власт от истинските проблеми на хората. Затова на 2 април ние трябва да кажем стоп на целия този пълен абсурд! Хората очакват от нас да продължим да асфалтираме улици, да строим водопроводи и канализация, да санираме жилищни сгради, училища и детски градини, да модернизираме инфраструктурата, особено тук, в нашия град, в област Монтана, в цяла Северозападна България, но за това трябва да имаме редовно работещо и отговорно правителство. И нека на 2 април да върнем България отново на пътя на стабилността! – призова кметът на Община Лом д-р Георги Гаврилов, който е и председател на Общинската организация на ГЕРБ.

ГЕРБ- СДС е с номер 2 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!