Ирена Димова: Подкрепете листата на ГЕРБ-СДС на изборите в неделя

Ирена Димова: Подкрепете листата на ГЕРБ-СДС на изборите в неделя

Уважаеми жители на област Монтана,

Скъпи приятели,

Обръщам се в този последен момент, в който ми позволява закона, към всички Вас с призив да подкрепите листата на ГЕРБ-СДС на изборите в неделя. Аз вярвам, че регионът и държавата ни заслужават по- добро настояще и бъдеще от това, което гледаме в последните две години.

Нямаме повече време за аматьорщина, за шарлатания, за политици, които съсипаха всичко, до което се докоснаха. Всички ние можем да спрем безвремието, в което ни постави управлението на Кирил Петков и Продължаваме промяната. Заставам пред Вас и искам доверието Ви с отбор от достойни хора, които познавате, защото са пряко свързани с областта ни.

Северозападът трябва отново да стане приоритет за държавата, така както бе при управлението на Бойко Борисов. Ще продължа активно, безкомпромисно и последователно да защитавам интересите Ви, защото съм една от Вас и искам същото за региона ни, което и вие.В неделя заедно можем да направим така, че България да тръгне отново напред. Водена от правителство на ГЕРБ с политици, които са доказали, че знаят и могат да носят отговорност.

2 април номер 2 в интегралната бюлетина за коалицията ГЕРБ-СДС! За да се гордеем отново с родината си!

ГЕРБ- СДС е с номер 2 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!