Изчезна паметникът от центъра на града (СНИМКИ + ВИДЕО)

Изчезна паметникът от центъра на града

Будни граждани подадоха сигнал до „Монтана 24“, че паметникът на центъра на града внезапно е изчезнал. Стефка Ц. на 69г., която пожела да остане анонимна, забелязала липсата тази сутрин, докато стояла да терасата и се информирала за движението и компанията на хората, минаващи по близката алея.

На e-mail-а на редакцията, заедно с няколко бомбени заплахи, получихме ексклузивни снимки от местопроизшествието. На тях е видно, че паметникът действително липсва. Собственото ни журналистическо разследване по случая стигна до задънена улица, защото всички отговорни служби мълчат и цари суматоха.

Злите езици шушукат, че паметникът вече се намира във вилната зона „Палековото“, в неизвестен засега парцел, сложен там за да се угоди на любовницата на местен бизнесмен. Друго предположение на специалисти в тази област е, че той вече е изнесен зад граница и натрошен за паваж.

Припомняме, че това не е първото изчезване на паметника. Преди 12 години отново бе забелязана неговата липса, а екипът от местната кабелна телевизия, който отрази събитието, бе извикан за справка в силовото ведомство. Вижте видеото от 2011 година:

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.