Старши комисар Мариян Божинов е новият директор на ОДМВР -Монтана

Мариян Божинов

Със заповед на вътрешния министър от 30.05.2023 г. комисар Мариян Божинов е временно преназначен на длъжността директор на ОДМВР Монтана. До момента той заемаше длъжността заместник директор на ОД МВР и началник на отдел „Криминална полиция“. Заповедта за назначаването му бе представена днес пред ръководния състав на дирекцията от заместник министъра на вътрешните работи Венцислав Катинов.

Досегашният директор старши комисар Бисер Йончев подаде заявление за напускане на системата на МВР на 16 май по собствено желание. От името на ръководството на МВР заместник министър Катинов благодари на Бисер Йончев за добрата работа и му подари плакет на МВР. Областният управител на област Монтана Валери Димитров също изрази благодарност за съвместната дейност през годините.

Като спомен от колегите си от ОДМВР – Монтана Бисер Йончев получи картина на известния художник от град Вършец Георги Георгиев с псевдоним „Паунеца“ и поздравителен адрес за дългогодишния му принос и успешна професионална дейност в системата на МВР.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.