Младши съдия Александра Нанова встъпи в длъжност в Окръжен съд – Монтана

Младши съдия Александра Нанова встъпи в длъжност в Окръжен съд – Монтана

След спечелен конкурс и успешно завършено деветмесечно обучение в Националния институт на правосъдието/НИП/ младши съдия Александра Нанова встъпи в длъжност в Окръжен съд /ОС/ – Монтана. Административният ръководител – Председател на Окръжен съд – Монтана Милена Бранкова представи младши съдия Нанова на колегите й и й пожела дълъг и успешен професионален път, здраве и отдаденост в служба на законите и обществото.

Пред Общото събрание на ОС – Монтана младши съдия Нанова положи клетва като се закле точно да прилага Конституцията и законите на Република България, да изпълнява задълженията си по съвест и вътрешно убеждение и да бъде безпристрастна, обективна и справедлива.

Магистратите от Окръжен съд – Монтана поздравиха Нанова и й пожелаха много здраве и успехи.  Александра Нанова е завършила специалност „Право“ с отличен успех в Русенския университет „Ангел Кънчев“ и е работила като юрисконсулт в Министерството на околната среда и водите и като съдебен помощник в Софийски районен съд и Софийски градски съд.

Докторант е по наказателен процес в Института по държавата и правото при БАН. В Окръжен съд – Монтана младши съдия Александра Нанова ще разглежда граждански  дела.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.