Цветостин Цветков е кандидатът за кмет на „Продължаваме промяната“ за Берковица

Oбщинската структура на ПП „Продължаваме Промяната“ подкрепи кандидатурата на Цветостин Цветков за кмет на град Берковица.

Oбщинската структура на ПП „Продължаваме Промяната“ в гр. Берковица – „Промени Берковица“ единодушно реши да подкрепи кандидатурата на Цветостин Цветков за кмет на град Берковица.

Той е на 33 години, семеен с едно дете. Треньор на Националния отбор по ръгби на България за юноши до 18 години, треньор в ръгби клуб „Балкански котки“ и дългогодишен национален състезател. ✅️Цветков има редица постижения в областта на спорта и менажирането.

Занимава се с частен бизнес и от години развива общественополезна дейност в Берковица, състояща се в организирането на спортни и културни мероприятия, благотворителни събития, почиствания на околната среда и други.

Роден и завършил средното си образование в град Берковица, където живее и в момента. Завършва висшето си образование в Национална Спортна Академия „Васил Левски“ гр. София, след което следва магистратура „Местно самоуправление“ в УНСС.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.