Електрохолд продажби предлага нов продукт на свободния пазар на електроенергия

Електрохолд

Електрохолд Продажби започва да предлага нов тарифен план за бизнес клиенти на свободния пазар на електроенергия. Продуктът е част от дългосрочната стратегия на компанията да развива иновативни решения с добавена стойност за клиентите.

Вместо стандартната търговска надбавка, той включва надбавка от само 9.90 лв./мВтч за първите 3, 6 или 12 месеца в зависимост от срока на договора, и цената на електроенергията на Българската независима енергийна борса. Предложението е подходящо за бизнес клиенти от цялата страна, които искат да сключат нов договор или да подновят изтичащ или изтекъл договор на свободния пазар.

Електрохолд Продажби е един от най-големите лицензирани търговци на електроенергия с над 18-годишен опит на пазара. Компанията осигурява стабилност и дългосрочна сигурност на доставките на електроенергия, използвайки техническия си, финансов и експертен ресурс.

Електрохолд Продажби разполага с търговски представители в цялата страна, над 30 търговски центъра и денонощна телефонна линия за връзка.

Информация за новия продукт може да се намери на сайта на Електрохолд Продажби, в секция Кампании, на телефон 0700 10 010, по имейл на sales@electrohold.bg или в търговски център на дружеството.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.