Старши комисар Пламен Томов поема поста директор на ОДМВР – Монтана

Старши комисар Пламен Томов поема поста директор на ОДМВР - Монтана

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август т.г. за директор на Областната дирекция на МВР в гр. Монтана е назначен старши комисар Пламен Томов. Днес той бе официално представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министър Кирил Ценкин.

Новият ръководител благодари на ръководството на МВР за гласуваното доверие, като заяви, че ще работи за подобряване на организацията на работа в полицейската дирекция и надграждане на постигнатите резултати. Той благодари на предшественика си за добре свършената работа и изрази увереност, че ще продължи да изпълнява с колегите си служебните задължения с отговорност и професионализъм.

Старши комисар Пламен Томов е роден през 1976 г. в гр. Лом. Завършил е  висше образование в Академия на  МВР  гр. София, специалност “Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”, има и магистърска степен по „Право“ ЮЗУ гр. Благоевград. Професионалната му кариера в МВР започва през 2001 г.  като разузнавач в сектор БОП при ОДМВР -Монтана. Заемал е още длъжностите началник група, началник сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в полицейската дирекция и началник на Районно  управление – АЕЦ – Козлодуй при ОДМВР-Враца. В продължение на две години /2019 г-2021/ е изпълнявал длъжността директор на ОДМВР-Монтана. През последните две години е работил в оперативна служба на ОДМВР-Монтана.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.