Теменужка Цветкова: Монтана има нужда от нова визия и посока (ВИДЕО)

Теменужка Цветкова от Коалиция „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ даде официален старт на кампанията си за кмет на община Монтана пред пълна зала на читалище „Разум“. Събитието започна с програма на талантливите деца от ансамбъл „Младост“.

„Монтана има нужда от спешна промяна, нова визия и посока. Монтана има нужда от млади и енергични хора, които да я поведат напред. Проблемите на града са много, а има изключително малко време за тяхното решаване. Инфраструктурата, липсата на икономически растеж и миграцията към големите градове са основните, които пречат на развиетието на града“, заяви кандидатът на Коалиция „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“.

„Имаме амбицията да направим един четиригодишен план, който да насочи гарантирано средства за поетапното ремонтиране на пътища, улици, паркинги, улично осветление, подлези и тротоари, така че инфраструктурата удобна за всички. Ще подобрим логистиката и да предложим мерки за насърчаване на малкия, средния и стартиращ бизнес. Предвиждаме намаляване на административната тежест, за да осигурим по-гъвката среда за бизнеса. В образованието залагаме на дуалната система, като подобрим връзката между училищата и бизнеса в града. Миграцията може да бъде спряна само със социална и културна среда, ще обогатим културния календар със зелени фестивали, изложби, спортни иницативи, повече театрални представления и концерти, да социализираме обекти на културното наследство и туристически атракции“, допълни Цветкова.

Теменужка Цветкова бе подкрепена от депутатите Ванина Вецина и Калина Константинова, които бяха сред гостите в залата.

„Теменужка Цветкова е една сериозна и дейна дама, която умее да носи отговорност и да спазва обещанията си. Това е безценно за един млад политик от ново поколение и аз вярвам, че тя е правилният избор за кмет на община Монтана“, каза Ванина Вецина.

„Смятам, че Монтана има нужда от един добър човек, знае как да изгради един град, където хората да се чувстват добре и искат да отглеждат децата си. Смятам, че Монтана има нужда от един изключително смел човек, който има куража да се изправи срещу изградените 24 години зависимости корупционни схеми“, допълни Калина Константинова.

На събитието бе представена и листата за общински съветници на Коалиция „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“, която е съставена както от млади хора, така и личности с опит в сферата на икономиката, образованието икултурата. Теменужка Цветкова е и водач на листата, втори в листата е Кристиян Кирилов, а трети Валери Мунелски.

1Теменужка Димитрова Цветкова
2Кристиян  Борисов Кирилов
3Валери Славчев Мунелски
4Валери Красимиров Спасов
5Сибил Огнянов Бойчев
6Коста  Атанасов Йорданов
7Михаил Николаев Цеков
8Кристиян Светлинов Денков
9Никола Павлов Николов
10Огнян Господинов Господинов
11Патрисия Тодорова Петрова
12Даниел Захариев Димитров
13Иво Валентинов Цеков
14Валентин Иванов Цонов
15Пламен Кирилов Кръстев
16Тодор Василев Иванов
17Георги Фердинандов Маринов
18Красимир Младенов Истатков

Бяха представени и шестимата кметове на коалицията: Иво Цеков – Белотинци, Валентин Цонов – Габровница, Тодор Иванов – Горно Церовене, Пламен Кръстев – Д-р Йосифово, Красимир Истатков – Крапчене, Даниел Димитров – Липен и Огнян Господинов – Сумер.

Коялиция „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ е с номер 66 в бюлетината за предстоящите местни избори.

Вижте повече във видеото

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!