Жителите на Студено буче заявиха подкрепата си за Петър Александров (ВИДЕО+СНИМКИ)

В препълнената зала на читалище „Изгрев“ в село Студено буче бе проведено предизборното събрание на кандидат- кметът Петър Александров заедно с кандидат- кметът на Монтана Златко Живков от коалицията СДС/ ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД и ЗНС/.

Със специално направен за случая седем минутен филм бяха представени най-важните промени в селото през последните години. През лятото там се реализира голям проект, с който беше възстановен, обновен и облагороден парка в селото.

Хората в залата видяха, какво е променено в селото, как е изглеждал парка преди и сега, постиженията на читалището, ремонтните дейности. Досегашният кмет на Студено буче и сега кандидат за кмет Петър Александров, подчерта, че всичко е направено за хората и благодарение на финансовата подкрепа на община Монтана.

Специален поздрав към всички присъстващи направиха талантливите танцьори на хореографа Христо Иванов, който е кандидат за общински съветник от листата на коалицията СДС/ ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД и ЗНС/.

„В Студено буче по-добрият кандидат за кмет е тук до мен и той е Петър Александров. Аз се надявам да го подкрепите, защото има желание за работа. Надяваме се на огромна и категорична подкрепа от целия град и от всички села. Аз мисля, че ще подобрим и традиционния рекорд, който поставяме тук – над 75 % в Студено буче“, това заяви кандидат- кметът на Монтана Златко Живков.

На предизборната среща присъстваха и кандидатите за общински съветници на коалицията СДС/ ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД и ЗНС/. Иво Иванов, който е дългогодишен председаел на общинския съвет в Монтана и сега втори в листата на коалицията разясни, как да се гласува и подчерта, че номер 68 е правилният избор.

На 29 октомври подкрепете с номер 68 – Петър Александров за кмет на село Студено буче, Златко Живков за кмет на Монтана и листата за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!