Златко Живков: „Имаме готови проекти, които трябва да реализираме през следващите години“ (СНИМКИ)

Златко Живков:

„За мен е огромна чест и привилегия да се срещна с Вас представителите на образователната, социалната и здравната сфера. Разчитам на вашата подкрепа, да постигнем заедно много, да преодолеем предизвикателствата. Вярвам, че имаме едни същи принципи, ценности и цели. Имаме ясен план, идеи и решения! Благодаря ви за всичко, което направихте през годините, за това, че останахте тук и не напуснахте Монтана. Очаквам подкрепата ви за развитието на Монтана. Предстои ни да модернизираме сградите на полицията, пожарната, архива, театъра, които са държавни, но са част от нашата градска среда. Имаме готови проекти, които трябва да реализираме през следващите години. Знаем какво е необходимо за развитието на Монтана.“, заяви в препълнената зала на читалището в Монтана кандидатът за кмет Златко Живков.

Златко Живков представи единствената пълна листа от 33-мата кандидати за общински съветници, на местната коалиция СДС (ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД и ЗНС). Той е водач, втори е инж. Иво Иванов, който е четири мандата председател на общинския съвет в Монтана. Сред кандидатите има лекари, учители, юристи, спортисти, бизнесмени.

„Това са хората, на които се доверих аз. Направете го и вие! За доброто на Монтана”, призова Живков.

Специално за събитието и да поздравят присъстващите бяха три даровити момичета от Монтана. Нанси Колева и Катерина Долби за пръв път изпълниха популярни пиеси на новия читалищен роял, осигурен със средства от общинския бюджет. Талантливата певица Натали Ангелова представи най-новата си авторска песен.

На събитието стана ясно, че Монтана е големият победител в надпревара “Еко Отговорна Община на България 2023”. Отличена е от сдружението „БГ Бъди активен“ с титлата „Община #БезОтпадъци“. Паричната награда е 5000 лева. Наградата бе представена от инж. Надя Младенова, директор на Технологичния парк.

Подкрепете Златко Живков е с номер 68 в бюлетината

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!