Златко Живков: „Очаквам категорична победа с номер 68 още на първи тур“

Златко Живков: „Очаквам категорична победа с номер 68 още на първи тур“

Грандиозен концерт подари на жителите на Монтана народната певица Николина Чакърдъкова заедно с талантливите момичета и момчета от неврокопския танцов състав. Тя пристигна специално в Монтана, за да подкрепи кандидатът за кмет Златко Живков.

„Един от малкото хора до които мога да застана с името си, това е Златко Живков и затова съм тук тази вечер. Когато познавам човек като Злати, устоял толкова дълго във времето като кмет, аз единствено мога да ти кажа благодаря ти, че те има“, каза Николина Чакърдъкова.

Преди концерта, подкрепата си за номер 68 в бюлетината на изборите на 29 октомври дадоха момчетата от Виво Монтана с ръководител Пламен Крумов. Те изпълниха едни от най-емблематичните си парчета.

Пред избирателите в Драматичния театър, Златко Живков разказа, че е одобрен проект с който започва ремонта на всички държавни сгради в Монтана. Част от тях са театъра, полицията, архива.

„Ние няма да спрем работа и продължаваме. Довършваме детската площадка в Долно Белотинци, църквата в Крапчене, а до средата на декември още хиляда семейства в Монтана ще получат климатици, газови котлета или на пелети. Започва стартиране на процедурата за саниране на сградите. Продължава работата и на Младежкия център в парк „Огоста“. Продължава и реконструкцията на площад „Жеравица““, заяви кандидатът за кмет Златко Живков.

Златко Живков изрази надежда, че жителите на Монтана и селата на общината ще го подкрепят, както преди четири години с повече от 70 процентна.

На 29 октомври подкрепете с номер 68 Златко Живков за кмет на Монтана, със същия номер кандидатите за кметове в селата и общинските съветници.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!