Жителите за село Горно Озирово заявиха подкрепата си за инж. Иван Лазаров

Жителите за село Горно Озирово заявиха подкрепата си за инж. Иван Лазаров

Инж. Иван Лазаров, кандидатите за общински съветници за община Вършец и кметове на селата посетиха село Горно Озирово. На срещата, бяха обсъдени важни моменти от изпълнените до момента дейности във връзка с подобряване условията за живот на хората в китното село.

Ремонтът на помещенията на лекарския кабинет, пенсионерския клуб и Читалището в селото са важна част от ежедневието на жителите му и те изказаха своята сърдечна благодарност. Стартиралият ремонт на църковния храм в Горно Озирово, който ще бъде реализиран с помощта на дарения от Венцислав Радевски, Иван Андров, инж. Иван Лазаров, инж. Анатоли Димитров и Вътко Маринов, е повод за благодарност и надежда, че селото не е забравено и дори с малки стъпки, то се възражда.

Кандидатът за кмет Валери Митрофанов увери жителите на селото, че ще продължава да работи в същата насока за облагородяване на селото и превръщането му в предпочитано място за живот от все повече хора.

Инж. Иван Лазаров и инж. Анатоли Димитров представиха основните приоритети от Програмата на екипа за новия мандат. В провелата се дискусия хората споделиха проблеми от ежедневието си. Почистването на коритото на реката бе един от поставените въпроси, за който инж. Лазаров пое отговорност, то да бъде осъществено, като обясни, че е необходимо да бъде наета допълнителна техника, с която Общината не разполага. Хората изразиха мнение, че е необходимо да бъдат покрити част от отходни канали, за което екипът също потвърди, че ще бъде изпълнено.

Прекрасно предложение за изграждане на паметник на загиналите във войните жители на общината, бе дадено от жител на селото, който съхранява списък с имената на жертвите. Инж. Лазаров прие на драго сърце предложението и обеща да окаже пълно съдействие за изпълнението му в гр. Вършец.

С бурни аплодисменти и благодарности жителите на Горно Озирово изпратиха екипа на инж. Лазаров.

Благодарим за топлото посрещане и сърдечното отношение. С удоволствие ще продължим да работим за благото на хората в по-малките населени места.

Подкрепете инж. Иван Лазаров за кмет на Вършец и листата за общински съветници с номер 7 в бюлетината

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!