В препълнена зала и с правостоящи хора в Лехчево ПП ГЕРБ закриха кампанията си

В препълнена зала и с правостоящи хора в Лехчево ПП ГЕРБ закриха кампанията си

Силна подкрепа получиха кандидатите на ПП ГЕРБ в бойчиновското село Лехчево. Залата се оказа тясна и се наложи да има правостоящи хора.  На последното събрание преди местния вот, кандидатът за кмет на Бойчиновци Николай Начев представи кандидатурата на Александър Александров за кмет в село Лехчево.

Специален поздравителен адрес беше изпратен от заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, който бе прочетен от кандидата за общински съветник Ани Стаменова.

„Изпращам този поздравителен адрес към Вас, защото съм свързан с община Бойчиновци не само като политик, но и емоционално. В Ерден направих първия си парашутен скок и заедно е с Аеро клуб- Монтана организирахме две прекрасни състезание – Европейско и Световно първенства по парашутизъм. Кандидатурата на г-н Николай Начев и отборът му са свързани с надеждите на хората от общината за едно по-грамотно управление и едно по- достойно бъдеще“, пише Томислав Дончев.

Най-младият кандидат за общински съветник на ПП ГЕРБ в община Бойчиновци Стефани Томова, която е от село Лехчево допълни още, че се надява община Бойчиновци да тръгне по един нов и различен път.

„Зад мен има хора доказали се във времето- в личен и професионален. Хора, които са се реализирали успешно, интелигентни и образовани. Горда съм, че заставам до хора като Ани Стаменова, Росен Белчев, Мария Димитрова, Сони Захариев, защото големите цели стават реалност, когато се работи в екип“, заяви Стефани Томова

Кандидатът за общински съветник Росен Белчев заяви за пореден път пред хората: „Кандидатирах се, защото не искам община Бойчиновци да продължи да се управлява от некомпетентни и неподготвени хора, които по никакъв начин не следват съвременните принципи за развитие на една община. Никой от живеещите тук не заслужава това управление да продължи.“

Подкрепете Николай Начев за кмет на Бойчиновци, кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ за община Бойчиновци и кандидатите за кметове в селата в община Бойчиновци с номер 7 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!