Второ училище откри поредния си иновативен кабинет по природни науки (СНИМКИ)

Второ училище откри поредния си иновативен кабинет по природни науки

Второ СУ „Н.Й. Вапцаров“ откри поредния си иновативен кабинет по природни науки.

„Този кабинет е поредното доказателство за стремежа на ръководството и колектива към иновативно и практическо приложимо образование“, с тези думи започна откриването г-жа Елка Станева- директор на училището. Тя сподели пред присъстващите за очакваните резултатите от изграждането на адаптирана, креативна и практически приложима образователна среда.

Гостите на откриването бяха: Иво Иванов- председател на общински съвет Монтана, Росица Ангелова- началник отдел ОМДК към РУО -Монтана, Даниела Маринова- ст.експерт по организация на средното образование към РУО-Монтана, Иван Ликов- ст.експерт по български език и литература, директори и учители от областта.

Учениците на Второ СУ „Н.Й.Вапцаров“ поздравиха гостите със стихове и народни песни, а след откриването на кабинета бяха направени и първите химични опити.

Отец Ангел освети кабинета с пожелание за здраве, благоденствие и успехи на учители и ученици.

Ивайло Рацов- дизайнер на кабинета също сподели своите виждания за изградения иновативен кабинет.

За финал, гостите се насладиха на кетъринга приготвен от учениците с професии: „Хлебар-сладкар“ и „Готвач“ , с пожелания новият кабинет по природни науки да бъде предпоставка нови успехи на училището!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.