Двегодишно дете подкара колата на баща си и се вряза в заведение (ВИДЕО)

Двегодишно дете се качи в автомобила на баща си, подкара го и се вряза в заведение. Случаят е от монтанското село Мърчево. По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите. Колата е спряла сама, след като се е ударила в циментов стълб.

Двегодишното момче било заедно със своите родители. Те били на метри от автомобила, когато видели, че той потегля.

„Тръгнах да си взема цигари и се отбих до един мой приятел, който седеше тук за много малко и  видях как изведнъж колата тръгна. А то детето влязло вътре и завъртяло ключа“, обясни бащата Живко Методиев.

„Видяхме, че колата идва оттам и народът се разбяга. Ако имаше някой по-стар човек, трудно щеше стане, за да избяга“, коментира Теофил Валентинов, който е бил свидетел на случилото се.

„Исках да отворя вратата, но при тръгване тя се заключва. Опитах се да спра, да извадя ключа, но не успях“, разказва още бащата.

Около масите седели над 15 мъже и жени. Никой не е пострадал. Детето също няма наранявания. Според бащата то дори не е разбрало какво се случва.

„Не съм му показвал, но това си е дете и всичко се очаква. Вече винаги ще вадя ключа от колата“, допълва Методиев.

От полицията в Монтана съобщиха, че за случая няма подаден сигнал до органите на реда и затова са се самосезирали. А на бащата на детето ще бъде съставен акт.

Вижте повече във видеото

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.